Om oss

Affärsidé

Affärsidé

Vår affärsidé är enkel och med fördelen av att kunnat börja från ett blankt papper är den inte bara ett mål, utan ett faktum. Genom att enbart engagera ytterst kompetenta yrkesmän, både svenska och Litauiska, med hög arbetsmoral  och i kombination med låga omkostnader kan vi erbjuda service och kvallitet mycket konkurrenskraftigt.

Oavsett konjunktur och årstid finns det alltid arbeten och projekt att offerera, det gäller bara att ha den för kunden attraktivaste lösningen. För att få fullt genomslag på en modell som bygger på skicklig, snabb och effektiv personal ser vi med fördel att framtida projekt sker på enhets- och/eller fastpriser.

Detta är fullt möjligt även på relativt små uppdrag och underlättar i ert budgetarbete.

IPC är via sina anställda i rakt nedstigande led sprunget ur ALI från 70:talet och vidare genom olika bolagskonstellationer på 80, 90 och 2000:talen och på så sätt en del av Stenungsunds industriella evolution och utveckling. Ett arv vi avser värna och förvalta till kommande generationer och något vi tror är regionen som helhet till gagn.

Powerpoint presentationer av verksamheten:

Företagspresentation

Sedan hösten 2016 när det blev känt att vi skulle starta nytt har vi fått denna fråga, ofta med tillägg som att branschen är överetablerad, priserna för låga, konkurrensen från utlandet för hård osv.

Vi menar att det är vi entreprenörer, vår bransch, som inte lyckats anpassa sig till en förändrad omvärld snarare än att det skulle vara marknaden som ryckt undan mattan för oss. Genom att tänka nytt och börja om från början, vara kostnadseffektiva och lösningsorienterade så kan vi erbjuda er, den lokala industrin, det ni så väl behöver. En lokalförankrad, serviceinriktad och hungrig entreprenör som för sin blotta exsitens är helt beroende av att ni som kunder är nöjda med vad vi levererar. Grunden i symbiosen är att om det går bra för er så går det bra för oss.

Våra lokaler på Kraftverksvägen 12, (inne på Vattenfalls område), ligger centralt och omfattar 600M2 verkstad, 1000M2 asfalterad gårdsyta samt kontor.

Vi tar tacksamt emot era förfrågningar, stora som små, och ser fram emot många års samarbete framöver där vi konstant kommer anpassa oss till era behov och bidra till er konkurrenskraft genom att vara en pålitlig leverantör.

Vill du bli kontaktad?

Önskar du göra en förfrågan men vill börja med ett samtal? Fyll dina uppgifter så ringer rätt person upp dig inom kort.

Urval av

nöjda kunder

För långsiktiga samarbeten krävs nöjda kunder