Efter att det första åren hyrt lokaler tar nu IPC nästa steg och förvärvar egen verkstad. Vi ser nu att vårt koncept fungerar praktiskt och inte bara teoretiskt. Marknaden har tagit emot oss väl och orderböckerna är i de närmaste kontinuerligt fulla. Vi känner oss därför trygga med en investering av den här storleken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fastigheten består av 3150 kvm personalytor och verkstad med 3 traverser och 5 portar, 3300 kvm lager samt 20 000 kvm tomt. Inflyttning är planerad till årsskiftet då Indus flyttar in i sina nybyggda lokaler i Kungälv.

Industricenter

Fastighetens storlek har medfört nya möjligheter och vi har därför tillsammans med andra företag ambitionen att skapa ett industricenter med besläktade verksamheter som kan skapa mervärde för både sina kunder och varandra. I skrivandets stund har NSK Nordisk Svetskontroll och Harås Mekaniska AB skrivit hyresavtal och flyttar in under Q1 2020. NSK utför oförstörande provning och Harås maskinbearbetning såsom svarvning och fräsning. Vi har arbetat med båda företagen sedan starten och fördelen med att husera under samma tak stärker oss gemensamt.

Lokaler att hyra

Ytterligare hyresgäster/samarbetspartners är planerade och bland annat finns 500 kvm mycket representativa kontorsytor tillgängliga vilka är ytterst lämpliga för ett ambitiöst engineering- eller konsultföretag, huvudkontor för ett multidisciplinärt bolag med inriktning mot industrin eller någon som uppskattar havsutsikten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Varm- och kallager lämpliga för vissa typer av produktion, förvaring av produkt, båtar, husbilar, mellanlager etc. Uthyrbar yta från 500 till 3300 kvm.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vid intresse kontakta oss, info@ipc.se